ه یک موج سوار اتریشی است که در دوره میانسالی برای معماری ویلای اختصاصی خود دنبال یک طرح داینامیک و پویایی مانند موج بود هیچ علاقه ایی به ویلاهای با معماری تکراری نبود طراحان با توجه به خواسته کارفرما زمینی مسطح که با اعمال محدودیت های ظوابط محل ساخت این پروژه بود . از آن*جا که زمین پروژه در گوشه*ی جنوب*شرقی میدان انتهای یک کوچه و در ۱۵۰ متری ساحل قرار گرفته است در ابتدا این ویلا را از میانه به سمت غرب قرار داده اند تا دارای منظره غروب زیبا دریا را در بربگیرد هم اینکه برای ورودی ساختمان بهتر بود همچنین برای قسمت داخلی ساختمان تمام فضاهای نیمه عمومی و کاربردی محدود به طبقه همکف نباشد . این بنا در یک سوم جنوبی ساختمان به صورت یک جعبه با متریال های یکسان است وید ان در لبه شمالی ساختمان قرار دارد تا هم ارتباط بصری برای قسمت نشیمن ها و هم فضای نشمیمن طبقه بالا را مثل یک عرشه کشتی کوچک در بر بگیرید که از بالا به تراس ,حیاط شمالی و شومینه دید دارد با توجه به اجبار قرارگیری ورودی در ضلع غربی، بخشی از پوسته را به گونه*ای تا زدیم که هم ورودی از کج باران*های بی*وقفه در امان باشد و هم دالانی شاخص و تا حدودی راز آلود را برای ورود شکل دهد. پوسته*ی سنگی را طی چند مرحله تا خوردگی، به گونه*ای روی بنا کشیدیم تا هم تراس*های مسقف موردنظر کارفرما را پدید آورد و هم شیب مورد نیاز سقف را تأمین کند.